JHVM – Laatste nieuws

JHVM – Laatste nieuws


JHVM 2022

Evenement

De organisatie van de tocht loopt geheel volgens plan. De routes zijn definitief gemaakt, vergunningen zijn door de gemeente afgegeven en de vrijwilligers zijn ingedeeld. Kortom alles staat klaar om er weer een geweldig evenement van te maken.

Inschrijving

In aanvulling op de voorinschrijvingen is het voor dit jaar ook weer mogelijk om je op de dag zelf in te schrijven. Bij de inschrijving is het naast pinnen ook nog steeds mogelijk om contant te betalen. Bij voorinschrijving krijg je de routes digitaal toegezonden.

Goed doel

We hopen om een goede opkomst omdat het bestuur van TCH heeft toegezegd €1,- per deelnemer af te dragen aan een goed doel. Het goede doel waarvoor de commissie heeft gekozen is de stichting “Heerde Helpt”. Deze stichting heeft in de corona tijd veel goed werk verricht en is momenteel ook betrokken bij de opvang van de Oekraïners. Komende week overlegt de commissie met de stichting hoe de gelden zullen worden ingezet.

Catering

 In aanvulling op de gebruikelijke verzorgingsposten is met Jan Rorije Snacks afgesproken dat hij met zijn snackwagen aanwezig zal zijn op de route van de 25 en 50 kilometer.