JHVM – Laatste nieuws

JHVM – Laatste nieuws

JHVM editie 2020 geannuleerd

Helaas moeten we meedelen dat de JHVM (voorheen RVM) geannuleerd wordt ivm de corona-crisis. Wij hopen jullie allemaal in goede gezondheid in 2021 weer aan de start te mogen treffen.


RVM wordt JHVM

Maart 2020.
Dit jaar neemt de Rabobank afscheid als hoofdsponsor van de TC Heerde. Zij hadden het voorrecht de naam aan onze racefiets toertocht te geven. Dit alles wordt nu overgenomen door onze nieuwe sponsor Jumbo Brinkman Heerde. Zij geven nu de naam aan het evenement, zoals vanaf nu genoemd wordt: Jumbo Heerde Veluwes Mooiste


RVM 2020 – Extra goed geregeld

Ook de RVM 2019 is gecontroleerd door de NTFU en voldoet aan het hoogste kwaliteitsniveau van wielersportbond NTFU. Hierdoor is het keurmerk ‘NTFU EXTRA GOED GEREGELD’ verkregen.

Met trots kunnen we vanaf nu dit keurmerk en onderstaande toelichting gebruiken:

Onze tocht voldoet aan het hoogste kwaliteitsniveau van wielersportbond NTFU. Met trots dragen wij het keurmerk ‘NTFU Extra Goed Geregeld’.RVM 2019 – Extra goed geregeld

5 september 2018

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Beeldmerk-NTFU-Extra-goed-geregeld-CMYK.jpg

De RVM 2018 is gecontroleerd door de NTFU. De tocht voldoet aan het hoogste kwaliteitsniveau van wielersportbond NTFU. Hierdoor is het keurmerk ‘NTFU EXTRA GOED GEREGELD’ (voorheen drie sterren) verkregen.

Met trots kunnen we vanaf nu dit keurmerk en onderstaande toelichting gebruiken:

Onze tocht voldoet aan het hoogste kwaliteitsniveau van wielersportbond NTFU. Met trots dragen wij het keurmerk ‘NTFU Extra Goed Geregeld’.