Afscheid van Jan

Afscheid van Jan

Lieve mannen van TC Heerde,

Wat hebben jullie Jan een mooi, indrukwekkend afscheid bezorgd. Zoals jullie bij ons huis stonden te wachten in de mooie kanariegele pakken in de kou, voor de begrafenisauto uit reden en een escorte vormden bij Villa Bakhuis. Jan had dit geweldig gevonden.

Gelijk toen we in Wapenveld kwamen wonen ging Jan op zoek naar een fietsclub. Zonder fietsen kon hij niet, en ook niet zonder de gezelligheid van het fietsen met maatjes. Hij heeft bij een paar clubs meegereden, maar TC Heerde kwam ‘als beste uit de test’, ook vanwege de sfeer. Hij heeft daar geen spijt van gehad. Jan ging altijd met veel plezier mee fietsen op zaterdagochtend (hoewel hij regelmatig te laat van huis ging en daardoor alleen een rondje moest maken) en ging er prat op dat hij vaak de appeltaart liet staan (dat klopt toch?). Ook bij de toertochten werkte hij graag als vrijwilliger mee, niet in het minst vanwege de lekkere gehaktballen.

Ik wil jullie vanuit het diepst van m’n hart bedanken voor de vriendschap die jullie Jan hebben geboden tijdens zijn leven en de mooie bijdrage aan zijn afscheid.

Blijf fietsen en wees zuinig op wat jullie samen hebben.

Hartelijke groet, Jettie Bos

Reacties zijn gesloten.