Bekentenis

Bekentenis

souitHet moet eruit. Ik moet het echt kwijt. Kan er niet meer van slapen! Het blijft maar door mijn hoofd spoken!! Dit zijn serieuze zaken. Ik heb hulp nodig maar dat kan pas als ik openheid van zaken geef. Na de dopingbekentenissen van Dekker, Hamilton, Lotz, Rasmussen, Lance Armstrong en vele, vele anderen moet het er bij ons dan ook maar van komen, want ook bij de TC Heerde is het niet pluis! Iedere woensdagavond zijn er leden te vinden in een  Heerdens etablissement, waar ze enkele uren aan een soort infuus liggen! Het moet eruit voor het seizoen 2014 losbarst want ik wil schoon het nieuwe seizoen in. Ik moet nu uit de kast met mijn bekentenis!!!!

Het kost me moeite maar daar komtie: we moeten terug in de tijd. Mensen die me kennen weten dat ik vroeger een verdienstelijk sporter ben geweest. Maar dit was nog voor die tijd, op de lagere school. In de 6e klas op 11 jarige leeftijd kreeg elke leerling een injectie van de school medische dienst. Toen ik de kamer van meneer Steenbergen, het Hoofd van de School (die noemden zich toentertijd nog niet manager/directeur en we noemden ze toen ook niet bij de voornaam) binnenliep, zag ik een prachtige vrouwelijke arts voor me. Ze had lang donker golvend haar en een buitenlandse uitstraling. Een soort inheemse, bevallige Dalida. Ze lachte vriendelijk naar me en ontblootte daarmee een stel gave, parelwitte tanden en vroeg me, met een zangerig accent, welk vak ik op school het leukste vond. Op zichzelf een onthutsend domme vraag gesteld aan een gezonde jongen van 11 jaar maar ik antwoordde netjes, gebiologeerd als ik was door haar imponerende verschijning: “sporten”!

“Met dit spuitje kun je lekker gezond blijven sporten” zei ze.

Ik keek gefascineerd naar haar tot ze plotseling een enorme spuit tevoorschijn trok en met dat bedreigende apparaat op mij afliep. Bevallige Dalida veranderde op slag in een vervaarlijke Blutiger Helga! Ik trachtte nog te vluchten voor deze naderende aanranding richting gang. Maar Blutiger Helga en haar kompaan in crime grepen me en ik kreeg de naald van dat enorme apparaat (voor mijn gevoel toch minstens 50 cm lang) in mijn al ontblote, maagdelijke bovenarm. Ik kon nog net naar buiten strompelen voordat ik in de gang in elkaar zeeg. Ik heb zeker een kwartier vrijwel bewusteloos en volledig gedesillusioneerd op de grond in de gang gezeten.

Veel later drong de vreselijke waarheid tot me door en begreep ik wat er toen gebeurd is! Dalida met de buitenlandse uitstraling, en ik, die na dit infame gebeuren een verdienstelijke sporter geworden ben! En waar komt mijn voorliefde voor Italiaanse fietsen vandaan? Dalida? Buitenlandse uitstraling? Zangerig accent? Natuurlijk! Dalida Ferrari: de moeder van dokter Ferrari die later het vrijwel complete beroeps peloton van EPO heeft voorzien!!!!

Bammmmmm…… Zo dat is eruit. Hopelijk volgen er nu meer bekentenissen bij de TC Heerde. Oef, wat lucht dat op…………… KOEKOEK………………………………………………….

Reacties zijn gesloten.