Cursus Veilig Fietsen TC HEERDE

Cursus Veilig Fietsen TC HEERDE

NewsVrijdag 19 november j.l. is er voor alle leden van de TC HEERDE [ maar ook voor ieder die iets met fietsen heeft ] een cursus veilig fietsen gegeven in de kantine van de V.V. Heerde.

In het openingswoord van voorzitter Pieter Steenbergen van de T.C. HEERDE ,waarin deze het belang van de avond omtrent veiligheid nogmaals benadrukte introduceerde hij de gastspreker van deze avond.
Dit was Paul van Dam uit Zwolle , NTFU instructeur, trainer, en zelf wedstrijdfietser. Hij leidde ons met verhalen en anekdotes over onderwerpen als leiderschap, saamhorigheid en teambuilding door het programma. Dat zijn verhaal aansloeg was al snel duidelijk en meer dan eens kreeg hij de lachers op zijn hand, om dan ineens weer serieus het thema veiligheid in het fietsen bij de kop te pakken.

Al met al een zeer leerzame en gezellige avond, hoewel de opkomst wel beter had gekund.    Veiligheid op racefiets of ATB in het verkeer gaat ons allemaal aan, en het bestuur zal dit ook in de toekomst zeker prioriteit blijven geven.

In zijn sluitingswoord bedankte Pieter spreker Paul van Dam voor zijn prima verhaal en    overhandigde hem een TC HEERDE cadeau als blijvende herinnering aan deze avond.

Reacties zijn gesloten.