Verleden

Verleden

verleden1

31 jaar is de TC Heerde oud. Opgericht in 1982 door een aantal voetballers, die toentertijd speelden bij de v.v. Heerde. 31 jaar, het is een nietszeggende getal maar je zou kunnen zeggen dat het ergens op begint te lijken.

Het is niet  lang genoeg om historici aan het werk te zetten maar wel lang genoeg om eens terug te kijken op dat verleden. Immers: iedere vereniging die een doordachte toekomst wil hebben koestert zijn verleden. Sommigen halen de neus op voor alles wat vroeger is gebeurd en willen niet daarmee worden geafficheerd en menen dat achterom kijken alleen maar vernieuwing in de weg staat. Maar 31 jaar is oud genoeg om in de leunstoel plaats te nemen en eens achterom te kijken. Dus: koester het verleden, geniet van het heden en werk met passie aan de toekomst.

Mochten er leden zijn die materiaal, informatie of gegevens hebben over het verleden van de TC Heerde dan graag contact opnemen via peterelsmast@gmail.com .

Voor de oprichting in 1982 van de TC Heerde werd er al regelmatig gefietst door leden van de v.v. Heerde. In 1978 al is door 15 leden van de v.v. Heerde een tocht gereden van Heerde naar partnergemeente Balve. De groep voetballers staat op de foto hieronder en toont een aantal nu nog bekende en illustere Heerdenaren. Het tempo lag op 25 km p/u ………….. maar ja die voetballers van toen waren blijkbaar ook al van de patatgeneratie.

verleden 2

Reacties zijn gesloten.