1 plek vrij voor de liefhebber

1 plek vrij voor de liefhebber

Onze Toerclub bestaat dit jaar 35 jaar. Dat laten we niet onopgemerkt voorbijgaan. De racefietsers vieren het op vrijdag 8 en zaterdag 9 september aanstaande. Door omstandigheden zijn een paar deelnemers afgevallen. Dat betekent dat er nu 1 plaats over is. Indien je alsnog wilt deelnemen aan deze schitterende tocht kan je je opgeven bij de secretaris: peterelsmast@gmail.com. Nog even wat informatie:

De jubileumtocht
We fietsen naar Bolsward. De groepen A en B maken een “rondje IJsselmeer”, van respectievelijk 330 km en 270 km. De C-groep fietst in totaal plm. 200 km, van Heerde naar Bolsward vice versa. In Bolsward ontmoeten de drie groepen elkaar in hotel “De Groene Weide” en gebruiken er gezamenlijk het diner. Op zaterdag ontbijten we gezamenlijk, waarna elke groep via zijn eigen route naar Heerde terugfietst.

 


De kosten
Dankzij een forse subsidie, vastgesteld door het bestuur, blijven de kosten beperkt tot € 50,00 per deelnemer. Daarin begrepen zijn de kosten voor koffie/gebak onderweg, de lunch en het diner op vrijdag, de overnachting, het ontbijt op zaterdag en de koffie/gebak op de terugtocht.

Reacties zijn gesloten.