1e Rit

1e Rit

1e ritEerste rit? Nou ja…. de eerste rit was het voor velen allang niet meer. Gemotiveerd door de goede weersomstandigheden van deze winter en gemotiveerd door de naderende uitdaging:  de “Jean Nelissen Classic” beschikken al aardig wat leden over een behoorlijk aantal gereden kilometers. Beschikken enkelen zelfs al over bijna 1000 kilometer! Ga er maar aan staan. Het fanatisme druipt eraf! De secretaris voorop. Te pas en te onpas roept hij richting geschrokken pelotonleden dat hij iedereen, en wel stuk voor stuk, “kapot”zal maken. Nou ja….

U begrijpt het wel. Er is lekker rustig gefietst, waardoor er ruimte ontstaat voor onzin. Door zowel de A als B groep en dat  in prima sfeer. De B groep zocht de heuvels van de Noord Veluwe op en de A groep,17 renners, waaronder 1 vrouw (fietst als een echte kerel!) hebben een ronde van 75 kilometer gereden langs de boorden van de IJssel. Ondanks zo nu en dan wat dreigende luchten bleef het gedurende de hele route droog. En zo hoort het.

Ik heb onderweg begrepen dat het bestuur slechts verantwoordelijk is voor de randvoorwaarden en de captains werkelijk overal voor verantwoordelijk zijn; ook c.q. zelfs voor de weersomstandigheden. En zo hoort het……: mijn dag was weer goed!

Wachten op de voorzitter bij de Spikke
Wachten op de voorzitter bij de Spikke

 

Reacties zijn gesloten.