33e Rabo Veluwes Mooiste: een succes!

33e Rabo Veluwes Mooiste: een succes!

image-4474797Er hebben 865 deelnemers deelgenomen aan de 33e editie van Rabo Veluwes Mooiste. Een prima resultaat daar de weerberichten melding maakten van onweersbuien in de loop van de dag, voorzien van harde windstoten. Deze onheilsberichten bleken echter in de praktijk mee te vallen. Tijdens het evenement is er geen druppel regen gevallen!

Scan & Go is voor de eerste keer gebruikt door de organisatie. 353 renners zijn via Scan & Go op pad geholpen. Deze wijze van inschrijven werkt veel sneller en prettiger voor deelnemers dan de traditionele methode van inschrijven; kortom een groot succes!

De meeste deelnemers kozen voor de 100 kilometer afstand. De langste afstand, de 150 km route, wordt echter verhoudingsgewijs steeds populairder onder het fietsvolk. De “gezinsroutes” blijven het ook goed doen. Gelukkig hebben zich geen noemenswaardige ongelukken voorgedaan op een paar valpartijen na, die zonder gevolgen zijn gebleven. “Zonder erg. zoals onze zuiderburen het zo mooi benoemen. We hebben veel positieve berichten van de deelnemers ontvangen. Dat is uitermate plezierig want tenslotte doen we het daarom.

Ook de Rode Beer, de stichting die wij sponsoren, kan tevreden zijn. Voor iedere deelnemer dragen wij 1 euro af.

Verdeling deelnemers over de jaren

Verdeling deelnemers over de jaren
Reacties zijn gesloten.