Allez, allez, groupe C !!!!

Allez, allez, groupe C !!!!

CDe C-groep van Toerclub Heerde wordt steeds populairder. Dat blijkt ook uit het toenemende aantal leden. Het zal dan ook niet zo lang meer duren voordat we de andere groepen in omvang achter ons zullen hebben gelaten. Dus A- en B-groep: maken jullie je borst maar nat!

 

De C-groep fietste op maandag 24 augustus jl de heidetocht. Gedurende de hele tocht van 65 km was het genieten geblazen. Overal de prachtige, in bloei staande heidevelden. De C-groep verstaat de kunst om naast het plezier in het fietsen ook oog te hebben voor andere dingen dan alleen maar snelheid en STRAVA, zoals genieten van het prachtige natuurschoon in onze mooie omgeving.

Woensdag 2 september jl fietsten we, met 12 (!) dames en heren in onze gelederen, een tocht van 70 km in de omgeving van Kampen en Zalk. Weliswaar werden we op de terugweg overvallen door langdurige regen, maar dat mocht de pret niet drukken.

 

Heeft dit stukje bij niet C-groep leden de belangstelling opgewekt om eens mee te fietsen?

Weet dan dat jullie van harte welkom zijn. Maar niet allemaal tegelijk svp., want dan wordt het onbeheersbaar in de C-groep, die, zoals hiervoor reeds is opgemerkt, zich mag verheugen in een steeds maar toenemend aantal leden.

2015-09-07

Reacties zijn gesloten.