Amstel goldrace Xperience

Amstel goldrace Xperience

agrVandaag is de Tour Haut Veluwe, inclusief Posbank en Utrechtse Heuvelrug, gereden door de TC Heerde. Het volgende evenement in het Jaarprogramma komt al weer dichterbij: de Amstel goldrace Xperience op zaterdag 3 mei aanstaande. Teamcaptains Jan en Helko zijn naar Zuid Limburg* afgereisd. Dit evenement staat overigens wederom ter beschikking aan alle leden. Hieronder een verslag van Helko: 

Omdat Jan niet onvoorbereid naar de Amstel goldrace Xperience wilde, besloten we om daar in Valkenburg maar eens te gaan kijken. Maar ook het kijken zag hij niet zitten, dus besloten we de fietsen maar mee te nemen.

Zo gezegd zo gedaan.

En zo reisden we op 10 april richting Valkenburg. Eenmaal daar aangekomen hebben we het startpunt opgezocht. Hier ga ik niet verder op in, dit kunnen jullie zelf zien op 3 Mei.Na een kop koffie zijn we opgestapt om lus 2 van de Amstelgold race te gaan rijden. Na 57 km en wat beklimmingen kwamen we op een eerste doel aan, de koffie. Dit hebben we natuurlijk niet zonder de  vlaai genomen. En dit alles op het drielandenpunt.

Na 110 km waren we weer terug op het vertrekpunt. Na een cola hebben we ons weer gereed gemaakt voor de terugweg.

Dit alles hopen we weer op 3 mei gezamenlijk maar iets uitgebreider met de club te gaan doen om goed voorbereid naar de Jean Nelissen Classic te gaan.

We zullen jullie hier over nader informeren.

Met vriendelijke groeten,
Jan en Helko

* staat onder de echte wielerliefhebbers bekend als de”killing fields”

 

dus houd vrij op 3 Mei

met vriendelijke groeten Jan en Helko

Reacties zijn gesloten.