Bericht van Reza

Bericht van Reza

Ad6_logo_grootTeam ” Mission Marcella” is een team van vier vrienden die op 5 juni 2014 gaan proberen zo vaak mogelijk de Alpe d’ Huzes te gaan beklimmen. Dit om zo veel mogelijk geld binnen te halen voor het K.W.F.
Op 11-12-13 verloren de mannen hun fiets vriendin Marcella Wentzel-Mennes. Zij is op de valreep getrouwd met de liefde van haar leven Jeroen Wentzel. Marcella, een trotse moeder van zoontje Sven die op 2 juni 7 jaar wordt.
Jarenlang was “de Alp” een vaste vakantiebestemming van Marcella en Jeroen. Ze genoten van de mooie omgeving. Met als hoogtepunt de aankomst van de Tour de France op deze Franse Alp. Dat jaren later deze berg zo’n bijzondere lading zou krijgen dat hadden ze zelf ook niet gedacht.
MTB4YOU ondersteunt dit initiatief en bied een MountianBikeClinic aan op zaterdag 15 maart, vertrek 10 uur bij Keuken van Caatje, Molecaten Hattem. Doe mee met vrienden, collega’s of wie er zin heeft. Inschrijving kost € 25,- en komt geheel ten goede aan “Mission Marcella”.
De clinic/tocht wordt aangepast op de groep, dus een ieder is welkom!  Na de Clinic fietsen we gezamenlijk een tocht over de Veluwe.
Inschrijven gaat het snelst door te bellen met 06-34932375. Meer info over acties klik HIER.
Reacties zijn gesloten.