COVID-19

COVID-19

Beste leden van TC Heerde,

De recente ontwikkelingen in de situatie van het Corona virus, die jullie bekend zullen zijn vanuit de media, maken dat het bestuur het volgende besluit heeft genomen, met onmiddellijke ingang (in ieder geval tot en met 31 maart) zijn er vanuit de verenging geen clubritten of andere activiteiten. De lezing van 20 maart vervalt.

WHO names Coronavirus as Covid 19

Hiermee volgen wij het advies van de NTFU:
“Het kabinet heeft opgeroepen sociale contacten sterk te verminderen. Wij ondersteunen deze oproep en vragen verenigingen om clubbijeenkomsten zoals ritten, trainingen, vergaderingen en vieringen tot en met 31 maart af te gelasten.”

Ondanks dat wij in de buitenlucht onze sport beoefenen en niet in heel grote groepen bij elkaar zijn, is het doorgaan van onze ritten en activiteiten niet absoluut noodzakelijk, het is een vrijetijdsbesteding. Daarom volgt het bestuur het advies van de NTFU, ook met het oog op de aansprakelijkheid in geval van een incident.

Ik verzoek jullie vriendelijk dit besluit te respecteren en spreek de wens uit, dat wij op hopelijk korte termijn in een gezonde omgeving weer samen op de fiets kunnen stappen.

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur van TC Heerde,

Hans Tabak, voorzitter

Reacties zijn gesloten.