Dickhof co-sponsor van de TC Heerde

Dickhof co-sponsor van de TC Heerde

IMG_1628[1]Afgelopen week is Toerclub Heerde een belangrijke verbintenis aangegaan. Na een klein jaar van oriënterende gesprekken zijn we blij dat we Dickhof rijwielen in Oosterwolde kunnen verwelkomen als een van onze sponsoren.

Eddy Veldman, mede eigenaar van Dickhof rijwielen, noemde dit jaar onze verlovingstijd. Hij vond het belangrijk dat de TCHeerde en Dickhof rijwielen eerst goed aan elkaar konden wennen. We hebben onderzocht wat we voor elkaar konden betekenen. Dickhof rijwielen, een zeer grote speler op de Noord Veluwe wat betreft ATB en racefietsen, wil graag zijn kennis, producten en ervaring ten dienste stellen aan de leden van onze toerclub. Zo verzorgt het bedrijf al de technische assistentie bij de tochten die door de TCH worden georganiseerd. Onze jeugdleden zijn een avond te gast geweest om de basistechnieken van het ATB onderhoud te leren kennen. Het bedrijf heeft verder aangeboden onze kledingvoorraad te gaan beheren. Dit valt perfect samen met de overgang naar een nieuwe kledinglijn die we vanaf 2015 gaan voeren. Op dit shirt zullen naast het logo van onze hoofdsponsor (Rabobank) ook de logo’s staan van Dijkstra bedrijfsauto’s Heerde en Dickhof rijwielen Oosterwolde.

We kunnen stellen dat onze verlovingstijd ten einde is en dat we nu getekend hebben voor een duurzame relatie. Wij hebben er veel vertrouwen in dat dit voor beide partijen een vruchtbare overeenkomst is.

Reacties zijn gesloten.