Helko Kommer wint ‘Tulip Cycling Heerde’ wisselbokaal

Helko Kommer wint ‘Tulip Cycling Heerde’ wisselbokaal

VLUU L100, M100  / Samsung L100, M100

Helko Kommer heeft de “Tulip Cycling Heerde” 2015 competitie gewonnen.

De wisselbokaal, aangevuld met cadeaubon, is hem overhandigd door voorzitter Pieter Steenbergen. Helko heeft in de maand april, op de racefiets, de meeste trainingskilometers van de TC Heerde afgelegd. Hij heeft 1743 kilometers bijeen kunnen rijden en dat is 518 kilometers meer dan de professionele wielrenners in de gezamenlijke aprilklassiekers aflegden! Voorzitter Pieter Steenbergen memoreerde dat er stevig is gestreden om de hoofdprijs en er door de deelnemende veelrijders binnen de vereniging in een maand tijd de afstand Nederland – Australië is afgelegd. Door deze competitie is het trainingsniveau gestegen en het aantal kilo’s van diverse deelnemers drastisch gedaald. Dat is een aardig gevolg van dit evenement.

Door deze competitie is het trainingsniveau gestegen en het aantal kilo’s van diverse deelnemers drastisch gedaald.

Bij de competitie is er gebruik gemaakt van STRAVA. STRAVA is een social media platform voor sporters en kan worden gebruikt in combinatie met apparaten die zijn uitgerust met GPS, zoals een smartphone. Het leuke van STRAVA is dat het gratis is, gemakkelijk is in gebruik en toegankelijk voor iedereen. Omdat STRAVA enorm veel gebruikt wordt, kan je gegevens vergelijken met die van vele andere fietsers. De TC Heerde beschikt over een STRAVA account.

Voor de externe lezer:
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOverigens zoekt de TC Heerde enthousiaste wielrenners (M/V, ATB en WEG). Als u bij voorkeur in groepsverband wilt fietsen (“Samen wordt een lange weg veel korter!”) en tegelijkertijd uw conditie wilt oppoetsen, dan bent u van harte welkom. De TC HEERDE beschikt over een ATB-Jeugd, een ATB-Volwassenen en een Race-Volwassenen afdeling. Trainingen zijn er in binnen- en buitenland en er is een aantrekkelijk jaarprogramma. Een lidmaatschap van de TC Heerde + NTFU lidmaatschap gezamenlijk is maar 44,72 euro per jaar en een kledingpakket is verkrijgbaar tegen een sterk gereduceerde prijs. U kunt gerust een paar keer vrijblijvend meerijden met de groep om de sfeer te proeven en te ervaren of het aan uw verwachtingen voldoet. Na een paar weken kunt u dan besluiten of u wel of geen lid van de TC HEERDE wilt worden. Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met 06 17 246 950 Zie ook op deze website het menu: Lid worden?

Reacties zijn gesloten.