Jumbo Heerde Veluwes Mooiste 2022

Jumbo Heerde Veluwes Mooiste 2022

TCH organiseert weer de jaarlijkse toertocht op zaterdag 6 augustus voor racefiets of (e)-bike

Jumbo Heerde Veluwes Mooiste is een sportief en recreatieve fietstocht in het mooiste deel van de Noord-Veluwe en IJsselvallei, voor een zo breed mogelijke groep fietsliefhebbers die een aansprekende sportieve prestatie willen leveren in een toeristische ambiance.

Racefiets afstanden: 75 + 100 + 150km
Deze tochten gaan over de Noord-Veluwe. Dit betekent klimmen en met een beetje mazzel genieten van de bloeiende, paarse heide. Het eerste deel van de route fiets je rustgevend door de IJsselvallei en vervolgens over de Veluwe. Hier wordt het zwaarder; via de heuvelachtige Gortelseweg fiets je langs kasteel Staverden, de Stakenberg, het Zandenbos, de Knobbel en de laatste hoogtemeters op de Dellen, voordat je weer terugkeert in Heerde.

Familietochten: 25 + 50 km
Deze tochten zijn uitermate geschikt voor de recreatieve (gezins)fietsers en e-biker. De route is gescheiden van de racefietsroutes en loopt grotendeels over verharde fietspaden.

Inschrijven
Deelnemers kunnen zich vooraf inschrijven voor de tocht op de website van de Fietssport: www.fietssport.nl/toertochten/53735; Je krijgt dan de gpx toegestuurd. Daginschrijving is ook mogelijk.
Meer info op de website van TCH: tcheerde.nl/tochten/jhvm.

Van elke betalende deelnemer dragen we 1 euro af aan het goede doel, namelijk Heerde Helpt. Zij zetten zich in voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen in onze gemeente.

Afhankelijk van de afstand is er een ander tijdslot waarin je start.
150 km    van    07.30 – 9.00 uur
100 km    van    08.00 – 10.00 uur
75 km      van     09.00 – 10.00 uur
50 km      van     10.00 – 12.00 uur
25 km      van     10.00 – 12.00 uur
Ongewijzigd is de start en finish bij vv Heerde aan de Veldweg te Heerde.

Heb je dus interesse in een mooie, goed georganiseerde tocht, schrijf je dan op tijd in via een van de bovenstaande internet adressen. We zien je graag verschijnen aan de start op zaterdag 6 augustus. Voor verdere informatie verwijzen we je graag naar onze website: tcheerde.nl

Reacties zijn gesloten.