Reacties Rabo Veld ToerTocht

Reacties Rabo Veld ToerTocht

Sinds kort kan er via de de website van Fietssport door deelnemers op de toertocht gereflecteerd worden. 100% van deze deelnemers raadt deze toertocht aan. Hieronder de ongecensureerde reacties op de Rabo Veluwe ToertTocht van zaterdag 6 januari 2018:

Nee prima zo goed uitgepijlt en goede verzorging

Het was echt een prachtige tocht, er zouden alleen een paar kuilen opgevuld mogen worden, gezien ik soms wel ruim 20 cm diep in het water zat. De route was geweldig en er was geen enkel lang saai stuk. Top gedaan, nog nooit zo’n goede tocht gereden! Mijn complimenten.

Meer toiletten zou wel prettig zijn. Voor de heren is er maar 1 poepdoos. Dat is echt te weinig

Top gedaan! Erg leuke toertocht.

Ga zo door één woord top !!!!

Prima

Ga zo door.

Ik heb fiets servicepunten gemist

De route is beter uitgezet dan in november.

Gewoon zo door gaan ik kom hier vaak een met plezier

Wat extra single track’s zo geweldig zijn.

Ondanks alle regen van de afgelopen tijd had de organisatie een mooie route uitgezet op goed begaanbare paden.

Geweldige tocht!

k heb samen met mijn 12 jarige zoon de 30km gefietst. De route was mooi uitgepijld wel jammer dat er in het begin en einde veel verharde wegen zaten. Dit zal icm de 30km meer accentueren dan als je 50km of hoger fietst denk ik. Verder een mooie route en ook erg leuk om door de schaapskooi te fietsen. Top!

Goed georganiseerde toertocht met goede ondersteuning bij oversteken op onoverzichtelijke plekken. Op een bochtig deel van de route een keer fout gereden, deze had wat duidelijker aangegeven kunnen worden, hier reed een hele groep verkeerd. Verder niets dan lof, goede verzorging (meerdere keren), leuke paadjes en niet teveel brede paden. Prijs van de tocht is wel hoger dan andere tochten in de omgeving, maar een deel gaat ook naar een goed doel.

fraaie route uitgezet in een prachtige omgeving

Goed georganiseerde toertocht door een prachtige omgeving. Dank aan de vrijwilligers van TC Heerde en graag tot ziens bij de volgende toertocht.

Leuke tocht. Tussen de schaapskudde door.

De sfeer was goed. Ik was bang dat ik mensen op zou houden omdat ik beginner was, het bleek dat aanmoedigingen kreeg en duimpjes.

Mooie natuur en gewoon goed geregeld,veilige oversteek

Een route met veel afwisseling. De nieuwe route van 50 km was goed bewegwijzerd!

Mooie tocht

Ik vond het een prachtige route, met alles duidelijk aangegeven! De laatste 10km waren pitten vergeleken met de 1e 20km! De start locatie was ook zeer goed alles verzorgt met een heerlijke snertje en douchegelegenheid etc!

Tocht door bos en heide. Enkele verharde paden als verbinding. Leuk dat je door de schaapskooi gaat! Pittig door de klimmetjes en blubber. Goede, regelmatige verzorging onderweg en heel goed gepijld!

Het belangrijkste om te melden is dat ondanks het grote aantal deelnemers heb je nergens filevorming omdat er 4 afstanden zijn die over 2 routes lopen. Heel slim concept ??

Prima TT

Goede morgen ik vond het een goedverzorgde tocht heb helaas wel een stukje verkeerd gereden en heb nog een tip .Er word 1 euro gevraagd voor de schaapskudde van heerde die word gesponserd door de rijders werd er voor de tocht gezegd het lijkt me beter om dat vrijwillig te maken door er een bus of ton neer te zetten nu is het iets van pronken met andermans veren of ze moeten 2 in plaats van 1 euro doneren verder perfecte rit 

wellicht wat uitstekende takken vooraf snoeien

De bijna haarspeldbocht in het slingerbos werd makkelijk over het hoofd gezien, deze had iets duidelijker gevijld kunnen worden.

Reacties zijn gesloten.