STRAVA uitdaging in april!

STRAVA uitdaging in april!

stravaopdak
Herkennen we hier Gert Jan of is dit Peter Mast; Jan van Essen in duurtraining?

Als beetje fanatiek fietser kan je tegenwoordig bijna niet meer om STRAVA heen. STRAVA is een social media platform voor sporters en kan worden gebruikt in combinatie met apparaten die zijn uitgerust met GPS, zoals een smartphone, of bijvoorbeeld een Garmin of Mio. Het leuke van STRAVA is dat het gratis is, gemakkelijk is in gebruik en toegankelijk is voor iedereen. Omdat STRAVA enorm veel gebruikt wordt, kan je jouw gegevens vergelijken met die van vele andere fietsers die je kent of niet kent. Het is ook mogelijk om een Club te vormen op STRAVA, waardoor je de onderlinge resultaten van de leden die hierbij aangesloten zijn kunt vergelijken.

Het bestuur heeft vorig jaar een STRAVA club account geopend, waarbij zich inmiddels 20 leden hebben aangemeld (ja!, de TC Heerde rolt ook de 21e eeuw in!). Een teamlid (Helko) heeft het idee geopperd om hier wat meer mee te doen. Namelijk: voor de maand april een onderlinge competitie op te zetten. Concreet: wie rijdt in de maand april de meeste kilometers. Het bestuur heeft besloten hier een prijs op te zetten: een buitenband (merk naar keuze), een binnenband en een wissel bokaal (de Tulip STRAVA Heerde bokaal). Het is een competitie bedoeld ter stimulering en met een knipoog.

Uitgangspunten:

  • je moet uiteraard een STRAVA account hebben c.q. aanmaken
  • je moet lid zijn van de TC Heerde
  • je moet je inschrijven bij de STRAVA club TC Heerde (als dat niet lukt stuur me dan even een mailtje dan helpen we daarbij)
  • je moet je aanmelden voor de ” uitdaging” MTS van april (dat kan uiteraard nu ook al voor de maand maart)
  • binnen drie dagen na je gemaakte rit moet je de resultaten van je rit uploaden op STRAVA
  • handmatig ingevoerde resultaten tellen niet mee
  • fraude wordt ernstig bestraft (30 rondjes om de kerk)
  • de winnaar ontvangt een buitenband (naar keuze) een binnenband en een wisselbokaal.
Reacties zijn gesloten.