Tulip Cycling Wisselbokaal in een nieuw jasje

Tulip Cycling Wisselbokaal in een nieuw jasje

De Tulip Cycling Wisselbokaal wordt in een nieuw jasje gestoken. In 2015 stond het aantal behaalde kilometers via STRAVA centraal. Het gevolg was dat het te veel een gebeuren voor de fietsfanatici  onder ons werd. Dus een A-groep gebeuren. In 2016 stond de deelname aan de groepsritten centraal, met als trotse winnaar Piet Hoffer. We vonden het geheel wat te beperkt en bovendien werd de stand van zaken niet regelmatig over het voetlicht gebracht, waardoor de continuïteit ontbrak.

Nu trekken we het breder. Uitgangspunt is dat het regelmatig met de club meedoen (fietsen) of meehelpen waardering verdient. Ook gaan we maandelijks de stand bijhouden en publiceren we maandelijks de resultaten op de Website. Voor de Tulip Cycling Wisselbokaal kun je voor de volgende onderdelen punten verdienen:


  • Wekelijkse deelname aan een trainingsritvoor elke trainingsrit in de week krijgt de deelnemer 1 punt, ongeacht of hij / zij 1-2 of 3 keer in die week aanwezig is, en ongeacht bij welke team dit is.
  • Deelname aan een toertocht van het TC Heerde jaarprogramma – voor elke deelname aan een toertocht uit het jaarprogramma krijgt de deelnemer 3 punten, ongeacht het aantal gefietste kilometers bij deze tocht.
  • Bijdrage aan de organisatie van de TC Heerdevoor een bijdrage aan de organisatie van de club krijgt de deelnemer 5 punten. Dit kan zijn 1. lid bestuur 2. wegkapitein 3. commissielid. Deze punten worden slecht éénmaal per jaar toegekend.
  • Bijdrage aan een evenement van de TC Heerdemeehelpen met een clubevenement b.v. Rabo Veluwes Mooiste en Veldtoertochten. Hiervoor krijgt de deelnemer 4 punten. Deze punten worden slecht éénmaal per jaar toegekend.

Uitgangspunt is dat het regelmatig met de club meedoen (fietsen) of meehelpen waardering verdient.

Degene met het meeste aantal punten, verdiend bij onze 2 Veldtoertochten, en het wegseizoen Openingsrit tot en met de Sluitingsrit  wint de Tulip Cycling Bokaal.

De uitreiking zal plaatsvinden in de bestuursvergadering van december, waar tevens de evaluatie van het seizoen plaatsvindt met de wegkapiteins.

Reacties zijn gesloten.