Jumbo’s Ladies Ride

Jumbo’s Ladies Ride

Door Women on Wheels Heerde:

Vandaag was het zover: de Jumbo’s Ladies Ride!

Alles zat mee: het weer was goed, er waren 2 mooie routes uitgezet, een geweldige clinic voorbereid en alle vrijwilligers waren er klaar voor. En wat was het een heerlijke, gezellige dag! Een kleine 100 vrouwen waren naar Heerde gekomen. Helaas wat minder dan we hadden gehoopt, maar het was al erg leuk om deze enthousiaste groep fietsvrouwen te zien genieten.

Veertien vrouwen hebben een leerzame clinic van Annemiek van Loon gevolgd bij het Heerderstrand. De overige dames reden 30 of 50 kilometer in de bossen dat er, ondanks alle regen van de afgelopen dagen, er goed bij lag. Uiteraard was gezorgd voor een goed gevulde verzorgingspost (oa chocolade en stroopwafels!) van onze sponsor Jumbo Brinkman Heerde en werden de dames op gevaarlijke punten vakkundig begeleid bij het oversteken door onze eigen verkeersregelaars.

De deelneemsters werden bij de finish onthaald met een glaasje Prosecco, gesponsord door Wijnkoperij Kroese en geserveerd door 2 coole boys. Daar was ook een gezellig pleintje ingericht met kraampjes (dankzij PH VERHUUR) met diverse versnaperingen, sportkleding/artikelen en kekke sjaals van DICK.AND.CO.

Alle dames (en wat verdwaalde mannen!) waren vol lof over de tocht en de organisatie. Omdat we het de volgende keer graag nog beter willen doen, willen we dames die vandaag hebben meegefietst vragen om hun reactie of tips. Schroom niet, laat het ons weten! Wij hebben zelf in ieder geval een erg leuke dag gehad en ook genoten van de prettige samenwerking met de mannen van TC HEERDE, en kijken uit naar een volgende tocht!

Wij hebben zelf in ieder geval een erg leuke dag gehad en ook genoten van de prettige samenwerking met de mannen van TC HEERDE, en kijken uit naar een volgende tocht!

PS: Leuk om te weten is dat onze deelneemsters echt uit het hele land kwamen: Voorthuizen, Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs, Huizen, Biddinghuizen, Epse, Arnhem, Brunssum, Nunspeet, Baarn, Emmeloord, Rheden, Kudelstaart, Oudewater, Staphorst, Amsterdam etc. Een betere promotie van de (vrouwen op de) Veluwe is er niet!

PS2: Iedereen die zich vandaag op welke manier dan ook heeft ingezet nogmaals S U P E R B E D A N K T!
Zonder jullie enthousiasme en inzet was deze dag niet zo’n succes geworden!!

Redactie: Sport, dit soort evenementen, verbindt mensen en zorgt voor samenhang. Het schept een gevoel van saamhorigheid en onderling respect.

Reacties zijn gesloten.