Tussenstand Tulip Cycling Heerde bokaal (STRAVA)

Tussenstand Tulip Cycling Heerde bokaal (STRAVA)

fietser (1)De stand van deze week (tot en met zondag 19 april 20:00 uur). Kees heeft de pech dat hij in verband met software problemen geen uitslagen in de eerste week heeft gereden. Was dat wel het geval geweest dan had hij ongetwijfeld bovenin het klassement mee gereden. Zondag 19 april rijdt Kees echter een monstertocht van 164 kilometer (!), stuift uit het peloton richting de kop en doet daardoor toch mee om de ereprijs. Arjan valt wat terug na een hoopvol begin. De lange adem, waar broer Koos wel over beschikt, ontbreekt voorlopig bij hem. Hans B. rijdt behoorlijk mee, klimt in de rangorde en sluipt zelfs behoorlijk naar boven. Bert, zwaar aan het trainen voor de AD6, was in het begin zwaar present met marathon afstanden maar valt nu enigszins terug in het klassement.

Helko staat voorlopig onbedreigd aan de leiding omdat zijn ritfrequentie hoog is en hij ook bereid is om solo lange afstanden af te leggen. Het verschil tussen hem en nummer twee vergt nu een echte marathon inspanning.Want het is wel duidelijk dat je er niet alleen komt door alle club trainingsritten te bezoeken maar je zult, als je bovenin wilt komen, ook alleen op pad moeten. Er is een achtervolgend peloton bestaande uit Koos, Pieter, Peter en nu ook Kees. Koos en Peter doen aan stuivertje wisselen en vechten binnen de competitie ook nog een persoonlijke strijd uit.

Het resultaat van deze april competitie is dat er in de breedte veel kilometers afgelegd worden, wat zich, naar mijn bescheiden mening, vertaalt naar in de breedte goed rijden en ook attent rijden.

Er is nog veel mogelijk en er is nog niets beslist. De eindsprint, das Endspiel moet nog komen! Wie komt op de platte kar?

strava stand 19 april 2

Reacties zijn gesloten.