Eerste tussenstand Tulip Cycling Bokaal

Eerste tussenstand Tulip Cycling Bokaal

Strava-LogoDe tussenstand tot en met het eerste weekend van april is opgemaakt (zie hieronder). Bert Rorije heeft wel flink uitgepakt met een monsterrit en heeft een verschroeiende eerste tik uitgedeeld. Toch zit het jagende peloton hem nu danig op de hielen. Pieter, onze voorzitter, zit Bert dicht op de huid. En dan spat volgende week ook nog de lente open, waardoor de fietsomstandigheden ideaal worden! Dat belooft nog wat!

De verschillen zijn aldus nog erg klein. Niet iedere krijger die wel STRAVA lid is heeft zich overigens ingeschreven voor de April uitdaging (o.a. Hans Tabak is nog zoek, verdwaald in het digitale bos en waar zijn Bennie en Jan?, Kees heeft nog wat software problemen). Inschrijven kan natuurlijk alsnog en daarmee komen de gereden kilometers van begin april ook nog mee naar deze rangschikking.

Waar blijft de B-ploeg?
We hebben nu 4 nieuwe energieke captains voor de B-ploeg. Zelfs een captain die digitaal en literair onderlegd is en echt leuke en stimulerende verhalen kan schrijven. Waar blijven de mannen van de B-ploeg? Geven ze zich bij voorbaat al over aan de kilometervreters, de krijgers van de A-ploeg? Gaan ze er vanuit dat ze kansloos zijn? Is er sprake van een structureel sportief minderwaardigheidscomplex? Zitten ze nog in de kelder van het digitale tijdperk? Is het besef aanwezig dat het niet alleen om winnen gaat maar ook om de eer? De olympische gedachte? Zit daar nog een beetje “Bokito bloed”. We gaan het zien.

strava stand 1 april

Reacties zijn gesloten.