Twee MTB clinics speciaal voor vrouwen

Twee MTB clinics speciaal voor vrouwen

vrouwen en mtbTourclub Heerde is actief bezig om dames te enthousiasmeren voor het wielrennen en MTB-en. ‘We Own Yellow, Take the Stage’ past perfect bij de doelstelling van TC Heerde om meer mensen te interesseren voor het fietsen.

Het programma ‘We Own Yellow’ is een initiatief van profwielrensters Marianne Vos, Marijn de Vries en Loes Gunnewijk en bestaat uit trainingsritten, clinics en sociale evenementen. Doel: meer vrouwen op de fiets te krijgen en vrouwen over de hele wereld samen laten komen om de stad Utrecht op 12 juli voor een dag geel te kleuren. Waarom Utrecht? Vanzelfsprekend omdat de start van de Tour de France dit jaar in Utrecht plaatsvindt. (We Own Yellow; http://weownyellow.com/)

TC Heerde organiseert 2 MTB-clinics met als doel om je zelfverzekerder op je fiets te zetten. Annemiek van Loon, zelf enthousiast MTB-er en voormalig wedstrijdrijdster geeft de clinics. Zij vertelt wat te doen als je een obstakel, scherpe bocht of steile afdaling tegenkomt.

De clinics staan gepland op de zaterdagen 14 februari en 7 maart a.s. De start is om 9 uur in de kantine van de Voetbalvereniging Heerde (Veldweg 1). De clinic duurt tot ca. 12 uur. Verplicht zijn een deugdelijke MTB, een helm en een goed humeur want gezelligheid staat voorop! Inschrijven kan via het contactformulier op de site van TC Heerde www.tcheerde.nl of bel: Brenda Daanen 06 51 236 096, brenda@bdklogistics.nl  Peter Mast 06 17 246 950 of mail peterelsmast@gmail.com. Geef je snel op want deelname is gratis en vol is vol!  

Inmiddels (1 februari) is de clinic van 14 februari vol; in de clinic van 7 maart zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Reacties zijn gesloten.