Wieleravond TC Heerde vrijdag 18 november

Wieleravond TC Heerde vrijdag 18 november

wieleravond-paul-van-damEen van de belangrijkste thema’s bij het fietsen is veiligheid. Niet alleen voor de wielrenners zelf, maar ook voor de manier waarop wij als clubfietsers omgaan met het overige verkeer.

Op welke manier kan je het best de weg delen met de andere weggebruikers? Op welke manier passeer je andere fietsers, zonder hun fietsplezier te storen? Op welke manier zet je een goede helm op je hoofd, zodat hij ook echt beschermt bij een val? Wat doe je eerst voor je met een groep fietsers de weg opgaat?

Paul van Dam, onder andere instructeur bij de NTFU, heeft aan het begin van dit seizoen onze wegkapiteins mee de weg opgenomen en aangegeven waar het beter kan met de veiligheid. Verder heeft hij ons in een aansprekend verhaal allerlei aspecten van het fietsen laten zien.

We willen ook anderen graag kennis laten maken met zijn verhaal. Vrijdagavond 18 november komt hij naar de kantine van de VV Heerde Veldweg 1.  We beginnen om 19.30 uur.

Alle leden van de TC Heerde worden uitgenodigd, maar daarnaast is deze avond toegankelijk voor iedereen die iets met fietsen heeft. We hebben Women on Wheels, WV Salland Heerde en de Toerclub Hattem uitgenodigd, maar hopen ook op de komst van niet-gebonden wielrenners en ATB-ers uit Heerde en omgeving.

Reacties zijn gesloten.