RaboVeldToerTocht 21 februari 2015: Hit the road, Jacq(ueline)!

RaboVeldToerTocht 21 februari 2015: Hit the road, Jacq(ueline)!

watje vrouwMarianne Vos, Loes Gunnewijk, Marijn de Vries en Roxane Knetemann werken samen met Le Tour Utrecht om het vrouwenwielrennen te stimuleren met het We Own Yellow-programma. Zij willen meer vrouwen op de fiets. De TC Heerde steunt dit streven van harte. Niet alleen van harte maar ook daadwerkelijk: vrouwen krijgen 50% korting op het inschrijfgeld van de RaboVeldToerTocht van 21 februari 2015.

‘We Own Yellow, Take The Stage’ is een programma dat meer vrouwen zal aansporen om op de fiets te stappen en zichzelf en hun fietskwaliteiten verder te ontwikkelen. Het We Own Yellow-programma bestaat uit trainingsritten, beginners- en gevorderdencursussen, sociale avonden- en evenementen, trainingsprogramma’s en -tips die allemaal toewerken naar het grootste evenement van het programma. Dit zal een week na de start van de Tour de France in Utrecht plaatsvinden met het doel vrouwen van over de hele wereld te laten samenkomen om de stad over te nemen en Utrecht voor een dag geel te kleuren. “Om te vieren dat het vrouwenwielrennen leeft en elke dag groeit.” zeggen de drie prof wielrensters.

De TC Heerde steunt het streven van de prof wielrensters van harte en roept vrouwen op deel te nemen aan de RaboVeldToerTocht van 21 februari 2015. Vanzelfsprekend als gebaar: 50% korting! En……uiteraard zijn ook de mannen welkom!

Loes Gunnewijk (1 van de initiatiefneemsters, prof wielrenster en Nederlands wegkampioen 2010) is momenteel op trainingsstage met haar ploeg in Australië, http://www.loesgunnewijk.nl/). Zij reageert vanuit ‘down under’ op ons initiatief: ‘superinitiatief!!!’

vrouwen en atb

Lees HIER nadere informatie over de RaboVeldToerTocht van zaterdag 21 februari 2015.

Lees HIER nadere infomatie over ‘We Own Yellow, Take The Stage’

Hit the road, Jacq(ueline)!

Bammmmmmmm…………….

ps: de outfit van de TC Heerde en ook nieuwe outfit is geel.

Reacties zijn gesloten.