Stand van zaken JNC

Stand van zaken JNC

jnc

Vrijdag 23 mei 2014 vertrekken om 13:00 uur leden van de TC Heerde per touringcar van MM Travel uit Dalfsen (met chauffeur) naar Luxemburg om op zaterdag 24 mei de legendarische Jean Nelissen Classic te rijden. Zestien leden van A en B groep hebben zich al opgegeven. Dit is een activiteit die bestemd is voor alle groepen.

Het gerucht doet de ronde dat er in het voorjaar een tocht georganiseerd wordt in Ardennen speciaal voor de B-groep Race: dit is niet juist.

Hier volgt een update:

Reiskosten en een deel van de overige kosten zijn voor rekening van de vereniging. De eigen bijdrage is 125 euro (en niet 150 euro zoals in bijgaande flyer staat) inclusief hotel, 2 diners, ontbijt, koffie en gebak etc. Er hebben zich al diverse clubleden opgegeven voor deze tocht. Maar is er is nog plek over. Ieder is welkom en er is voor ieder wat wils! Route mogelijkheden: 85 – 135 – 165 kilometer. Je kunt je nog opgeven bij Jan van Essen via email: j.van.essen@live.nl

De betalingsregeling is als volgt:

BETALING OP REK.NUMMER: NL 51 RABO 0396539793 t.n.v. T.C Heerde onder vermelding van J.N.C. Luxemburg.

Je kunt de 125 euro in 1 keer betalen , of in 3 termijnen te weten , 50 euro direct, 50 euro op 1 maart en 25 euro op 1 april.

Reacties zijn gesloten.