Start seizoen met openingsrit op 23 maart 2013

Start seizoen met openingsrit op 23 maart 2013

Door omstandigheden een weekje vervroegd is op zaterdag 23 maart jongstleden onder winterse omstandigheden de openingsrit gehouden. Zo’n 35 leden – jong en oud, weg en atb – waren om 12.00 uur in de Spikke bijeen voor de start van het nieuwe seizoen. Er waren enkele leden aanwezig die niet gingen/konden fietsen maar wel bij de start wilden zijn. Onder deze weersomstandigheden kon gerust gesteld worden dat er sprake was  van een behoorlijke opkomst en dat het met het fietsgevoel wel goed zit.

Met koffie, thee en limonade voor de jeugd en heerlijke broodjes is er bijgepraat en vooruit gekeken. Omstreeks 12.45 uur zijn de groepen op pad gegaan onder een snijdende oostenwind met een temperatuur van rond het vriespunt. Goed en warm gekleed zijn de fietsers van start gegaan nadat bestuurlid Hans Tabak had gevraagd om 15.00 uur weer terug te zijn in de Spikke. De fietsers en de leden die niet gingen/konden fietsen waren om 15.00 uur allemaal weer terug in de Spikke, waarna Mirjam de Jager haar reisverhaal (groepsvakantie onder haar leiding) naar India heeft gepresenteerd. In een boeiend verhaal kregen we haar ervaringen over het land, de mensen, het geloof en het fietsen. Met haar verhaal wist ze de groep te boeien; ze schetste het grote contrast van India met onze westerse wereld en cultuur.

De aanwezigen werden onderwijl door de Spikke voorzien van een heerlijke warme gehaktbal en een drankje. De aanwezigen kijken terug op een geslaagde openingsrit.

Reacties zijn gesloten.