TC Heerde krijgt nieuwe teamkleding

TC Heerde krijgt nieuwe teamkleding

2015-02-08Donderdagavond 5 februari is de nieuwe fietskleding van de TC Heerde aan de voorzitter van toerclub overhandigd door bedrijfsleider Eddy Veldman van Dickhof Rijwielen. Voorzitter Pieter Steenbergen was in zijn nopjes met deze heugelijke gebeurtenis en schetste bloemrijk de wijze waarop de nieuwe fietskleding ”just in time”, vanuit Italië, gearriveerd was bij de fraaie fietsenzaak Dickhof in Oosterwolde.

Een aantal leden van de TC Heerde is vorig jaar door het bestuur gevraagd te willen nadenken over een nieuw ontwerp, eigentijds materiaal en een moderne kleurstelling. De huidige fietskleding van de toerclub was gedateerd en kon wel een moderniseringsslag gebruiken. In een aantal slagen heeft de inbreng van de leden, onder regie van het bestuur, geresulteerd in deze nieuwe, fraaie kledinglijn.

Zo’n 60 leden van de toerclub Heerde, jong en oud, waren aanwezig bij de overhandiging van het eerste pakket aan de voorzitter en kregen daarna de door hen uitgekozen kleding overhandigd. De toerclub heeft bij de vernieuwing van de kleding eigen financiële middelen aangesproken, waardoor de aanschafprijs voor de leden binnen zeer redelijke grenzen is gebleven.

Dickhof bedrijfsleider Eddy Veldman kreeg uit handen van de voorzitter van de TC Heerde een boeket bloemen als dank voor de sponsoring van de toerclub en de positieve rol die Dickhof heeft vervuld bij het ontwerp, de productie en levering van de nieuwe kleding.

De TC Heerde is in 1982 opgericht door leden van de voetbalvereniging Heerde, die voetballen in geel/zwarte kleding. De kledingbasiskleuren van de toerclub zijn dus historisch bepaald en dus ook onveranderd geel/zwart gebleven. De teams van de toerclub Heerde zijn regelmatig te zien op de Noord-Veluwe en daarbuiten. Vanaf heden rijden ze in een moderne outfit!

Reacties zijn gesloten.