Uit de B-groep

Uit de B-groep

BGistermiddag fietsten we met 5 man de “openingsrit”. Bij vertrek was het doel gesteld: “Op naar de gehaktbal”.

We vertrokken met de wind in de rug in de richting van Zalk. Bij Wapenveld was de eerste stop, een lekke band van ondergetekende. Met vereende krachten werd het varkentje gewassen. Thale had bovendien een wondermiddeltje in de tas: garagezeep in een klein potje. Genoeg om de vette vingers weer schoon te krijgen en een tip voor iedereen.

Tot aan Zalk ging het redelijk in tempo, daarna kregen we steeds meer de wind van voren en ploeterden we door het polderlandschap in de richting van Dickhof Oosterwolde. “Kan die wind ook uit”? Na de afslag Oldebroek ging het weer voor de wind in de richting van Wezep en vijf minuten voor de gehaktballen werden klaargezet arriveerden we na een route van ca. 57 km in Heerde. Onder het afdak achter de Spikke en met de heaters aan werd het best gezellig. Toen ik naar huis wilde gaan bleek ik opnieuw een lekke band te hebben. Het laatste stukje werd dus lopend afgelegd. Mannen, bedankt voor deze “ploetermiddag”.

Donderdag 2 april is er ook al de gelegenheid om ’s avonds te fietsen. Vertrek om 18.30 uur. De zon gaat onder om 20.15 uur, een rondje van ruim een uur moet er in kunnen zitten. Hopelijk onder droge omstandigheden.

As. zaterdag is het vertrek weer om 13:00 uur. Een goede week gewenst!

IMG_1258

Reacties zijn gesloten.