Uit de BEE

Uit de BEE

BGisterochtend vertrokken een viertal dapperen uit de B-ploeg, samen met het A-team, voor de lange tocht van 200 km.
Het was, heb ik begrepen, een vlekkeloze rit die met een behoorlijk tempo werd verreden. Ik trof tijdens een buurtbarbeque ook een C- rijder die 140 km had gereden en sprak Peter Mast die na het buffet bij de Spikke huiswaarts keerde. Mooie berichten van een goeie tocht met fantastische weersomstandigheden.

Vier minder dapperen fietsten gisterochtend een rondje van 75 km. Via Apeldoorn en na een fijn vals platje richting Amersfoort smaakten de koffie en het appelgebak prima in het machtige Elspeet. Via Zandenbos, en een lusje rotonde Tongeren werd de Zuidweg bedwongen. Fietsen is gelukkig een schone aangelegenheid, dat konden we niet van alle voorbijgangers zeggen. Op de Zuidweg stoven tientallen motoren ons voorbij. De benzinedampen bleven lang hangen en de herrie die deze pruttelaars veroorzaakten deden het wild terugtrekken in het bos.
Dinsdag aanstaande kan er weer gefietst worden in Bee verband. In de maand juli op dinsdagavond. In augustus weer op donderdagavond.
De vakantie periode is aangebroken en verschillende fietsers zullen waarschijnlijk de komende periode ergens anders dan in Heerde vertoeven.
Iedereen die nog gaat…….. fijne vakantie en veel fietsplezier.

Reacties zijn gesloten.