Uit de C-groep

Uit de C-groep

CDe C-groep bestaat uit momenteel uit 10 personen.waaronder twee nieuwe mensen. Wim Dalhuisen is van de B groep gepromoveerd naar de C groep, en als nieuweling is de pensionado notaris Jan Schuring onze gelederen komen versterken. We hopen dat zijn fietsmaat G.j.van Ark binnenkort ook mee fietst. Enige tijd geleden is er een artikel in de Schaapskooi geplaatst met een oproep – gericht aan de iets oudere wielerliefhebbers – om onze gelederen te komen versterken. Zo zie je maar dat een artikel in de Schaapskooi toch zijn nut kan hebben.

In de maand maart is er acht keer gefietst. Totaal afstand 450 km in clubverband. In de maand April zes keer met een totaal afstand van 420 km. in clubverband. Op 8 april hebben we speciaal voor Peter H. de “Amaretto tocht” gedaan. Dit is een rondje Zwolle- Deventer, en in Deventer op de markt koffie met je weet wel: dat kleine glaasje met dat speciale drankje, hij wou er zelfs wel twee.

Op woensdag 29 april op de fiets met strakke tegenwind via Oene- Deventer langs de IJssel en door de Wilpse klei naar de bekende bakker in Voorst. De geboorte plaats van Han B. voor koffie met de bekende apfelstrudel. U snapt natuurlijk wel dat Han hier de weg op zijn duimpje kende en ons via de slingerende fietspaden naar  Bussloo en Teuge met wind mee weer terug naar Heerde loodste.

We  hopen inde maand mei weer veel gezamenlijke kilometers te gaan maken. U merkt wel: racefietsen leeft, ook bij de iets oudere Heerdenaar.

Tiemen B.

Reacties zijn gesloten.