Voorrijden RaboVeldToerTocht

Voorrijden RaboVeldToerTocht

DSCF0496
Copy rights by Piet Hoffer

De TC Heerde heeft zaterdag 14 november weer de route voorgereden die op zaterdag 21 november gebruikt wordt in de RaboVeldToerTocht. 

Het weersomstandigheden waren gelukkig redelijk en niet zo nat als de voorgaande dag het geval was (om maar niet te spreken van de dag erna!).  Dat was vast ook de reden dat de opkomst goed was. De verzamelplek was uiteraard in de mooie kantine van onze collega’s van de v.v. Heerde. Daar werd voor de rit een kop koffie gedronken. De v.v. Heerde heeft er nog een Facebook post aan gewijd (zie hieronder). Vervolgens werd er door huisfotograaf Piet de traditionele evenement foto gemaakt en de groep door Gerrit verdeeld in drie hanteerbare groepen.

De kantine van VV Heerde doet ook dient als clubhuis van TC HEERDE, wees welkom heren fietsers! De clubkleuren zijn een mooie gemene deler: geel zwart! #SamenSterk

Posted by VV Heerde on zaterdag 14 november 2015

IMG-20151114-WA0007De tocht is zonder echte calamiteiten verlopen en dat is in het verleden wel eens anders gegaan. Wel heeft een enkeling, waaronder Hans, zo hier en daar onvrijwillig contact gemaakt met de natte, veelal blubberige, Veluwse bodem maar dit is gelukkig zonder erg verlopen. Kees moest jammer genoeg vrij snel het strijdtoneel verlaten met een kapotte spaak en een slag in het achterwiel en Peter  kreeg te maken met een lekke achterband. Dit mankement werd ter plekke professioneel hersteld door Arnold en Gerrit Jan. Een snode toeschouwer uit deze groep, merkte op dat Peter zich meer opstelde als coördinator van dit gebeuren dan als actieve reparateur. Peter gaf aan dat binnen een vereniging ieder moet doen waar hij goed in is en dat de pen/computer en mes en vork voor hem de enige goed hanteerbare gereedschappen zijn. Overigens: bedankt Arnold en Gerrit Jan!

De soep onderweg, Chinese tomatensoep, geserveerd door de heer Horst, Jan en Wilma, was ronduit een succes. Vervolgens werd er in de kantine een consumptie en een balletje gegeten. Daarna zijn Gerrit en Peter nog 20 minuten lang geïnterviewd door radio 794 over de  RaboVeldToerTocht die volgende week zaterdag wordt gereden. Redelijk weer wordt gevraagd! Als het een beetje meezit……..

 

2015-11-15
Copy rights by Jan van Essen
Reacties zijn gesloten.