Voorrijden RVTT zaterdag 14 november 2015

Voorrijden RVTT zaterdag 14 november 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe RaboVeldToerTocht van 21 november aanstaande staat weer in de steigers. Tiemen heeft de borden al weer bij de uitgangswegen geplaatst. Binnenkort wordt de nieuw aangeschafte bepijling beplakt met pijlen door de commissie RVTT. De bomen zijn bijna kaal en in de nacht hebben we weer een extra deken nodig. Kortom: het gaat weer beginnen!!

 

Zaterdag 14 november 2015 willen we de Rabo Veld Toer Tocht (RVTT) weer voorrijden (voor leden van TC Heerde).

Start en starttijd 14 november

Om 13.00 uur verzamelen in de kantine van voetbalvereniging Heerde aan de Veldweg (sportpark Molenbeek).

Afstanden
We fietsen in groepen: de 50 kilometerroute of minder (per groep af te spreken).

Voordat we op pad gaan eerst koffie in de kantine. Onderweg wordt er tijd gemaakt voor een kop soep en naderhand een consumptie in de kantine.

Groepen
De aanwezigen worden door voorzitter Gerrit van Gelder van de commissie RVTT in groepen ingedeeld (afhankelijk van het aantal deelnemers):

  • De jongere jeugdleden rijden met eigen begeleiders een eigen route en de oudere jeugdleden rijden met een volwassenen groep mee.
  • De groepen zijn voorzien van een voorrijder en een achter rijder en zorgen er voor dat de groep compact en compleet blijft.
  • Het rijden van de route is recreatief van karakter, geen wedstrijd. De voorrijders houden hier voor wat betreft de snelheid rekening mee.

We hopen op een grote opkomst, met hopelijk weer dat meewerkt…

Met sportieve groet,

De commissie RVTT

Reacties zijn gesloten.