Clubblad nieuwe stijl

Clubblad nieuwe stijl

NewsDe TC HEERDE beschikt al jarenlang over een clubblad: de “Heerder Fietsproat”. Het bestuur heeft geconcludeerd dat, ook en misschien wel juist, in dit digitale tijdperk, er bij de leden behoefte is aan een clubblad. Een blad dat je eens rustig in je luie stoel kunt lezen en niet turend naar tekst op je bureaustoel achter je computer. Het bestuur schrijft in het beleidsplan TC Heerde 2013 – 2016 (de “Stip”) over het clubblad:

“Het blad is gericht op de interne communicatie en verschijnt 4 keer per jaar. Doordat er een aantal adverteerders zijn, kan het blad kosten neutraal gedrukt worden. Het blad vergt wel een arbeidsintensieve investering van vrijwilligers (samenstellen, adverteerders, drukken, rondbrengen). Mede door de relatief geringe computerdichtheid van de doelgroep, waardoor niet ieder door de Website bediend kan worden, heeft het blad een belangrijke functie. Bovendien zijn er 2 enthousiaste redacteuren”. Waarvan acte.

Het blad is echter wel hard aan vernieuwing en lay-out verbetering toe, om lezers maar ook adverteerders beter te kunnen bedienen. We hebben, in de zoektocht naar meer kwaliteit, gekozen voor de firma Editoo uit Arnhem. Een kleine en vooruitstrevende drukkerij waar we tegen dezelfde kosten als voor het oude zwart wit blad, een 16 pagina’s A4 blad – waarvan 12 in kleur – kunnen laten drukken. Kleuren foto’s zijn nu mogelijk. Bovendien hebben we nu de mogelijkheid om ons clubblad ook digitaal te verspreiden.Het streven is om in september de eerste uitgave nieuwe stijl te presenteren. De consequentie op korte termijn is wel dat de redactie en een bestuurslid terug gaan naar de schoolbanken (je bent nooit te oud om wat te leren!). Hieronder alvast een inkijk in de mogelijke lay-out.

EditooInformatiemagazine7

Reacties zijn gesloten.