Persbericht C-groep

Persbericht C-groep

Toerclub Heerde zoekt fietsers

De Toerclub Heerde (TCH) viert dit jaar het 35-jarig jubileum. De club telt circa 130 leden die op enthousiaste wijze hun sport beoefenen, met de racefiets en/of de mountainbike. De racefietsers kennen een snelle A-groep, een iets minder snelle B-groep en een C-groep, die nóg wat minder snel fietst. De C-groep bestaat vooral uit ouderen, zowel Vutters als gepensioneerde dames en heren. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 70 jaar. Tweemaal per week, op maandag en woensdagmiddag, wordt een trainingstochtje gemaakt van 50 à 60 km. Daarnaast kan worden deelgenomen aan het jaarprogramma van TCH. Dat fietsen in de C-groep populair is, blijkt wel uit het feit dat het ledental van de C-groep in korte tijd is gegroeid van 6 naar 20. Plezier in het fietsen en af en toe een terrasje pakken, dáár draait het om in de C-groep!

TCH heeft in de afgelopen jaren de actie “Rode Beer” financieel gesteund. Met ingang van dit jaar is TCH sponsor van andere goede doelen: de “Stichting Schaapskooi Heerde/Epe” en “Stichting Leergeld”. Dat gebeurt door een deel van de deelname inkomsten van de Rabo toertochten over te maken aan deze goede doelen.

Wilt u meer weten over TC Heerde? Raadpleeg de Website www.tcheerde.nl . Een keertje meefietsen met de C-groep kan natuurlijk ook. De groep vertrekt elke maandag en woensdag om 13.00 uur vanaf “de Spikke”, Stationsstraat 8 in Heerde. U kunt ze niet missen, die enthousiaste senioren in hun zwart-gele outfit. U bent van harte welkom!

Reacties zijn gesloten.